-10% Kod LOV10 fram till 29/02/2024

Bild på moderskeppet från den legendariska Star Wars-filmen

Den här målningen föreställer det legendariska moderskeppet från Star Wars-sagan. Den är tillverkad av högkvalitativ canvas och tryckt med UV-resistent bläck för maximal hållbarhet. Målningen visar moderskeppet från den första trilogin, känt som “Rebel Alliance Mothership”. Den är detaljerad och exakt och visar varje egenskap hos moderskeppet. Scenen utspelar sig över planeten Endor, med moln som flyter runt skeppet. Färgerna är rika och livfulla och målningen fångar perfekt den episka atmosfären i denna mytiska scen. Den här målningen kommer att bli ett utmärkt tillägg till vilket rum som helst och kommer att väcka minnen av den legendariska filmen för Star Wars-fans.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Ett fantastiskt universum

Den här målningen föreställer Star Wars-sagans legendariska moderskepp. Den är tryckt på en canvas av hög kvalitet. Duken har tonats i levande färger som framhäver detaljerna på moderskeppet, inklusive dess torn, vapen och motorer. Duken skyddas av en lack som bevarar bildens kvalitet och ger målningen en strålande finish. Den här unika målningen är ett oumbärligt verk för alla Star Wars-fans. Den kan hängas på väggen eller placeras på en hylla, vilket gör den idealisk för att dekorera ditt hem eller kontor. Den här målningen är ett utmärkt sätt att visa din kärlek till Star Wars-sagan och kommer att vara ett underbart tillägg till din samling.

Dina favorithjältar!

Den här målningen av den legendariska Star Wars-filmen är ett unikt verk som kommer att glädja fans av sagan. Målningen är skapad av den begåvade konstnären och är både detaljerad och färgstark, med subtila nyanser och rika texturer för att glädja ögat. Huvudpersonerna är avbildade i ikoniska scener som fångar essensen av Star Wars-universumet. Ljusa färger och mörka toner smälter samman för att skapa en dynamisk och livfull målning. Den kommer att vara ett perfekt tillägg till din samling av filmmemorabilier eller väggdekoration. Oavsett om du är ett Star Wars-fan eller letar efter en unik present till en älskad person är den här målningen ett utmärkt val.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar