-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Bild på en Stormtrooper från filmen Star Wars

Den här målningen föreställer en Stormtrooper från filmen Star Wars. Den är handmålad med klara färger och realistiska detaljer. Stormtroopern är i aktion, beväpnad med sin blaster och redo att möta sina fiender. Scenen utspelar sig på en avlägsen planet där ondskans krafter är redo att attackera. Den här målningen är ett unikt verk som kommer att fånga fantasin hos Star Wars-fans och glädja alla som beundrar den. Den är perfekt för att lägga till en touch av stil i ditt hem och för att påminna dig om de stora äventyren i Star Wars-universumet.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En originalduk

Den här målningen föreställer en Stormtrooper från Star Wars-filmen. Stormtroopers är kejserliga soldater som tjänar det galaktiska imperiet och känns igen på sin vita rustning och sin distinkta hjälm. Den här stormtroopern kan ses hoppa upp och ner med sitt gevär i handen. Han har ett bestämt uttryck och är redo att ta sig an allt som kommer i hans väg. Målningen är mycket välgjord och visar detaljerna i rustningen och hjälmen med stor noggrannhet. Den dominerande färgen är grå, vilket ger målningen en melankolisk atmosfär. Den här målningen är perfekt för Star Wars-fans och kommer att vara ett unikt och tidlöst tillägg till din heminredning.

Dina favorithjältar!

Den här målningen av den legendariska Star Wars-filmen är ett unikt verk som kommer att glädja fans av sagan. Målningen är skapad av den begåvade konstnären och är både detaljerad och färgstark, med subtila nyanser och rika texturer för att glädja ögat. Huvudpersonerna är avbildade i ikoniska scener som fångar essensen av Star Wars-universumet. Ljusa färger och mörka toner smälter samman för att skapa en dynamisk och livfull målning. Den kommer att vara ett perfekt tillägg till din samling av filmmemorabilier eller väggdekoration. Oavsett om du är ett Star Wars-fan eller letar efter en unik gåva till en älskad person är den här målningen ett utmärkt val.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar