-10% Kod SPG10 fram till 26/06/2024

5 stycken Star Wars svart och vit tavla

Den här 5-delade Star Wars-tavlan i svart och vitt är ett utmärkt sätt att ge din inredning en snygg touch. De fem tavlorna är utformade för att skapa ett fantastiskt visuellt intryck, med illustrationer av ikoniska karaktärer från Star Wars-sagan. De svarta och vita färgerna är perfekta för att ge ditt rum en chic och modern känsla. Varje panel är tryckt på högkvalitativt papper och monterad på en robust träram för att garantera en lång livslängd. Deras varierande storlek gör att de kan installeras flexibelt, antingen i en rad eller diagonalt. Den här vackra 5-styckiga Star Wars svartvita tavlan är det perfekta tillägget för alla fans av sagan.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Dyk ner i universum!

Den här 5-delade Star Wars-tavlan i svart och vitt är ett elegant tillägg till din inredning. Den består av 5 paneler. De svarta och vita färgerna ger den här tavlan ett tidlöst och klassiskt utseende som passar perfekt i ditt hem. Den här 5-delade Star Wars Black and White-tavlan är det perfekta valet för fans av sagan och för dem som vill lägga till en touch av originalitet till sin inredning.
ovanför en säng dekorerad i gula toner, med två lampor på varje sida, en 5-delad målning med en av Star Wars-hjältarna i svart och vitt

Mycket mer än en film!

Den här 5-styckiga Star Wars-målningen i svart och vitt är ett spektakulärt tillägg till din inredning. Svartvita illustrationer av en av de mest ikoniska karaktärerna från Star Wars-sagan är tryckta på canvas av hög kvalitet. Varje bild är tryckt med ett hållbart bläck som inte bleknar med tiden. Den unika designen på den här målningen är gjord för att passa alla inredningsstilar. De subtila svarta och vita färgerna kommer att smälta in perfekt i din befintliga inredning, medan de livfulla bilderna av Star Wars-figurerna kommer att ge ditt rum en touch av karaktär. Den här målningen är det perfekta sättet att uttrycka din kärlek till Star Wars-sagan och skapa en elegant och välkomnande atmosfär i ditt hem.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar