-15% Kod DCB15 fram till 01/12/2023

5-delat diagram över skeppen från den legendariska Star Wars-filmen

Den här femdelade målningen av skeppen från den legendariska Star Wars-filmen är ett unikt verk som kommer att glädja fans av sagan. Varje bild är rik på detaljer och erbjuder exceptionell noggrannhet. Målningen är tryckt på högkvalitativt papper för att säkerställa en perfekt och hållbar finish. Färgerna är levande och intensiva, med djupa toner och subtila nyanser som ger varje bild otroligt liv och djup. Den här målningen är den perfekta presenten för alla Star Wars-fans och kommer att bli ett vackert tillägg till alla samlingar.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Ett fantastiskt universum

Den här 5-delade kartan över skeppen från den legendariska Star Wars-filmen är ett måste för alla fans av sagan. De 5 delarna är uppdelade efter de olika typerna av skepp i filmen: Galaktiska republikens skepp, Galaktiska imperiets skepp, Confederation of Independent Systems skepp, First Order skepp och Resistance skepp. Varje del är detaljerad med illustrationer och noggranna beskrivningar av fartygens egenskaper och prestanda. Illustrationerna är mycket realistiska och de livliga färgerna gör den här kartan ännu mer fängslande. Den här tavlan är ett utmärkt sätt att visa din kärlek till Star Wars-sagan och kommer att vara ett perfekt tillägg till vilket rum som helst.

Dina favorithjältar!

Den här målningen av den legendariska Star Wars-filmen är ett unikt verk som kommer att glädja fans av sagan. Målningen är skapad av den begåvade konstnären och är både detaljerad och färgstark, med subtila nyanser och rika texturer för att glädja ögat. Huvudpersonerna är avbildade i ikoniska scener som fångar kärnan i Star Wars-universumet. Ljusa färger och mörka toner smälter samman för att skapa en dynamisk och livfull målning. Den kommer att vara ett perfekt tillägg till din samling av filmmemorabilier eller väggdekoration. Oavsett om du är ett Star Wars-fan eller letar efter en unik present till en älskad person är den här målningen ett utmärkt val.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar