-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

5-delat diagram över hjältarna i den legendariska Star Wars-filmen

Den här femdelade målningen av hjältarna i den legendariska Star Wars-filmen är ett unikt och fängslande konstverk. Varje del representerar en ikonisk karaktär från Star Wars-sagan, inklusive Luke Skywalker, Han Solo, Chewbacca, prinsessan Leia och Obi-Wan Kenobi. De livliga färgerna och de noggranna detaljerna gör varje karaktär igenkännbar och levande. Tryckkvaliteten är exceptionell och träramen är robust och hållbar. Den här målningen kommer att bli ett tidlöst tillägg till din inredning och ett perfekt sätt att visa din kärlek till Star Wars-franchisen. Oavsett om du är ett ivrig fan eller en amatörsamlare kommer den här målningen att glädja alla som gillar serien. Du kan placera den i ditt vardagsrum, sovrum eller kontor för att lägga till en touch av stil och nostalgi till ditt utrymme.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Ett fantastiskt universum

Den här femdelade målningen är en hyllning till de legendariska hjältarna i Star Wars-sagan. Den består av fem ramar som var och en representerar en av seriens huvudpersoner. De livliga färgerna och realistiska detaljerna i varje porträtt ger liv åt dessa mytiska hjältar. Varje bild är tryckt på en canvas av hög kvalitet. Färgerna och detaljerna är så väl återgivna att det ser ut som om karaktärerna är redo att hoppa ut ur ramen. Den här unika målningen kommer att vara fokuspunkten i vilket rum som helst och kommer att glädja Star Wars-fans.

Dina favorithjältar!

Den här målningen av den legendariska Star Wars-filmen är ett unikt verk som kommer att glädja fans av sagan. Målningen är skapad av den begåvade konstnären och är både detaljerad och färgstark, med subtila nyanser och rika texturer för att glädja ögat. Huvudpersonerna är avbildade i ikoniska scener som fångar kärnan i Star Wars-universumet. Ljusa färger och mörka toner smälter samman för att skapa en dynamisk och livfull målning. Den kommer att vara ett perfekt tillägg till din samling av filmmemorabilier eller väggdekoration. Oavsett om du är ett Star Wars-fan eller letar efter en unik present till en älskad person är den här målningen ett utmärkt val.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar