-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

5 delar Stormtrooper Star Wars bräda

Det här 5-styckiga Star Wars Stormtrooper-brädet är ett bra sätt att lägga till en touch av stil och personlighet i ditt hem. Varje panel är tryckt och skapar en stor, detaljerad bild av de berömda Stormtroopers från Star Wars-sagan, vilket ger dem en unik och elegant närvaro. De levande färgerna och de skarpa detaljerna i varje bild ger extra djup och dimension till din inredning. Den robusta träramen ger ett hållbart skydd för varje panel och ger dem en professionell finish. Dessa målningar är perfekta för Star Wars-fans och samlare och kommer att vara ett utmärkt tillägg till alla rum.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En egen värld!

Den här 5-delade Star Wars Stormtrooper-målningen är ett utmärkt sätt att dekorera ditt hem med en unik och tidlös touch. Samlingen innehåller fem högkvalitativa paneler som föreställer Stormtroopers i rustning, de ikoniska soldaterna i Star Wars-universumet. Färgerna är ljusa och livfulla, vilket gör varje bild mycket tilltalande. Varje panel är tryckt på glansigt fotopapper för ett professionellt och hållbart utseende. Bilderna är inramade i svarta träramar av hög kvalitet som kompletterar Star Wars-stilen perfekt. Den här 5-delade Stormtrooper Star Wars-bilden är det perfekta sättet att lägga till en stilfull touch till din inredning och skapa en sci-fi-atmosfär.
en målning i 5 delar som föreställer huvudet på en stormtrooper från Star Wars på en vit bakgrund

En värld!

Den här 5-delade Stormtrooper Star Wars-målningen är ett vackert konstverk som ger din inredning en unik touch. Den är tryckt på canvas, är redo att hängas upp och kommer att lägga till en touch av stil till ditt rum. Varje panel visar en Stormtrooper i aktion, beväpnad med sin blaster och redo att slåss. Kvaliteten på färgerna och detaljerna är otrolig, och målningen skulle vara ett perfekt tillägg till vilket rum som helst. Detta är en hållbar produkt av hög kvalitet som kommer att vara en bra investering för ditt hem. Det här 5-delade Stormtrooper Star Wars-brädet är ett roligt och originellt sätt att visa din kärlek till Star Wars-sagan.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar