-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

5-delad svart och vit Star Wars modern stil målning Darth Vader

Den här 5-delade Star Wars-målningen i svart och vit modern stil med Darth Vader är ett unikt konstverk som ger din inredning en elegant touch. De 5 delarna är utformade för att bilda en stor målning med den berömda karaktären från Star Wars-sagan, Darth Vader. Varje bit är gjord på högkvalitativ canvas och tryckt med UV-resistent bläck för ökad hållbarhet. Målningen är i svart och vitt, vilket ger den ett elegant och tidlöst utseende. Den enkla, moderna designen gör det lätt att passa in i vilken inredning som helst. Den här tavlan med 5 delar är ett utmärkt sätt att lägga till en personlig touch till ditt hem eller kontor.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En egen värld!

Den här 5-delade Star Wars-brädan i svart och vit modern stil är ett bra sätt att lägga till en touch av stil till din inredning. De svarta och vita färgerna är moderna och tidlösa, och deras kombination ger tavlan ett unikt och elegant utseende. Duken är av hög kvalitet och tryckt med giftfri och luktfri bläck. Den är lätt att rengöra och underhålla och levereras med solida träramar som är färdiga att hänga upp. Denna 5-delade Star Wars målning i modern stil i svart och vitt kommer att vara ett underbart tillägg till vilket rum som helst och kommer säkert att uppskattas av fans av sagan.
presenteras på en vit bakgrund, en 5-delad målning som föreställer huvudet av Darth Vader i Star Wars i en modern stil

Mycket mer än en film!

Det här 5-delade Star Wars-brädet i svart och vit modern stil med Darth Vader är ett måste för alla fans av sagan. Den består av 5 paneler som var och en representerar en annan scen från Star Wars-universumet. Färgerna är enkla och moderna, med svarta och vita toner, men detaljerna är mycket exakta och väldefinierade. Tryckkvaliteten är exceptionell och varje bild är tryckt på ett speciellt material som är hållbart och reptåligt. Den här bilden kommer att ge en stilfull och modern touch till ditt hem. Dessutom är den lätt att installera och underhålla. Den är det perfekta tillägget till vilket rum eller vardagsrum som helst och kommer att ta dig med på en resa genom Star Wars-universumet.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar