-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

5-delad målning Darth Vader i en Star Wars ljus halo

Den här 5-delade Darth Vader i en Star Wars-halo av ljusmålning är ett spektakulärt tillägg till din inredning. Varje duk är monterad på en träram, vilket ger helheten en professionell presentation. Färgerna är ljusa och bilderna tydliga, vilket gör målningen mycket attraktiv. Halo av ljus runt Darth Vader skapar en mystisk atmosfär och framkallar Star Wars-världen. Detta unika konstverk kommer att vara ett utmärkt tillägg till ditt hem eller kontor och kommer att glädja fans av Star Wars-sagan.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Otroliga färger!

Den här 5-delade Darth Vader i en Star Wars-halo av ljusmålning är ett unikt och fängslande konstverk. Den djupsvarta duken är tryckt med ljusa, livfulla färger som föreställer den ikoniska Darth Vader omgiven av en Star Wars-halo av ljus. Den här målningen kan hängas på väggen eller placeras på en möbel för att lägga till en touch av originalitet till din inredning. Det är ett utmärkt sätt att visa din kärlek till Star Wars-sagan och få ditt hem att glänsa.
målningen består av 5 paneler och presenteras på en vit bakgrund och föreställer mörka Vador från Star Wars i en halo av blått ljus

Mycket mer än en film!

Den här 5-delade Darth Vader i en Star Wars-halo av ljusmålning är ett unikt och vackert konstverk. Målningen föreställer den berömda karaktären från Star Wars-sagan, Darth Vader, omgiven av en gloria av stjärnljus. Målningens djupa, mörka färger skapar en mystisk och magisk atmosfär. Målningen består av 5 paneler som kompletterar varandra perfekt för att bilda en sammanhängande och komplett bild.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar