-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

5-delad målning av den legendariska Darth Vader från Star Wars-filmen

Den här femdelade målningen av den legendariska Darth Vader från Star Wars-filmen är ett måste för alla fans av sagan. Den presenterar en spektakulär och detaljerad bild av denna ikoniska karaktär, som har lämnat sitt märke i den kollektiva fantasin. De fem panelerna representerar kända scener från filmerna. Varje del är tryckt på ett speciellt material som ger en unik och autentisk textur. Färgerna är levande och livliga, vilket gör målningen ännu mer imponerande. När den här målningen väl är installerad kommer den att ge ditt hem en touch av originalitet och glädja alla Star Wars-fans.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Ett fantastiskt universum

Den här målningen är ett unikt verk som fångar legenden om Darth Vader från Star Wars-filmen. Den består av 5 delar som sätts ihop för att bilda ett vackert porträtt av en av de mest ikoniska karaktärerna i sagan. Varje del är tryckt på högkvalitativt papper och inramad i en snygg svart ram. Den här målningen är ett utmärkt sätt att dekorera ditt hem eller kontor med en touch av Star Wars-stil och magi.

Dina favorithjältar!

Den här målningen av den legendariska Star Wars-filmen är ett unikt verk som kommer att glädja fans av sagan. Målningen är skapad av den begåvade konstnären och är både detaljerad och färgstark, med subtila nyanser och rika texturer för att glädja ögat. Huvudpersonerna är avbildade i ikoniska scener som fångar essensen av Star Wars-universumet. Ljusa färger och mörka toner smälter samman för att skapa en dynamisk och livfull målning. Den kommer att vara ett perfekt tillägg till din samling av filmmemorabilier eller väggdekoration. Oavsett om du är ett Star Wars-fan eller letar efter en unik present till en älskad person är den här målningen ett utmärkt val.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar