-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Tabell över kända hjältar från Marvel-universumet

Den här kartan med kända hjältar från Marvel-universumet är ett måste för alla serietidningsfans. Den innehåller en mängd olika ikoniska karaktärer som Spider-Man, Iron Man, Captain America, Thor och många fler. Varje karaktär är avbildad med realistiska och färgglada detaljer som ger dem liv. Målningen är tryckt på högkvalitativt papper och monterad på en robust träpanel för optimal hållbarhet. Duken är också skyddad av en lack för att göra den reptålig och stöttålig. Den här tavlan är det perfekta tillägget till din serietidningssamling och kommer att vara ett utmärkt sätt att dekorera ditt utrymme.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Ett fantastiskt universum

Den här målningen av de berömda hjältarna i Marvel-universumet är ett exceptionellt konstverk som kommer att glädja fans av serier och superhjältar. Den är skapad med omsorg och uppmärksamhet och visar de största hjältarna i Marvel-universumet: Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Spider-Man, Captain Marvel och många fler. De livliga färgerna och realistiska detaljerna gör den här målningen mycket realistisk och ger en touch av originalitet till din heminredning. Den här målningen är ett utmärkt sätt att visa din kärlek till Marvel-universumet och dess ikoniska karaktärer. Den är tryckt på papper av hög kvalitet. Du kan hänga den på väggen eller placera den på en hylla för en modern och chic look.

Dina favorithjältar!

Den här Marvel-hjältesmålningen är ett vackert konstverk som kommer att glädja fans av Marvel-universumet. Den föreställer den valfria huvudpersonen, omgiven av ikoniska scener och karaktärer från Marvel-universumet. Målningen är handgjord med levande färger och exakta detaljer, för en unik och slående återgivning. Duken är monterad på en hållbar träram, vilket gör den lätt att hänga på väggen. Detta konstverk kommer att vara ett utmärkt sätt att dekorera ditt hem eller kontor och visa din kärlek till Marvel-universumet.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar