-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Bild på den berömda hjälten Iron Man från Marvel-universumet

Den här målningen är ett konstverk inspirerat av den berömda hjälten Iron Man från Marvel-universumet. Den är tillverkad av högkvalitativa material och har utformats för att vara ett elegant och hållbart inredningsobjekt. Duken är tryckt med ljusa, intensiva färger som väcker hjältens bild till liv. Färgerna är färgbeständiga, vilket garanterar att målningen förblir vacker i många år. Duken är monterad på en robust och solid träram, vilket möjliggör enkel installation och lång livslängd. Den här målningen är ett utmärkt sätt att lägga till en touch av stil och färg i ditt hem. Den är idealisk för fans av Marvel-universumet och Iron Man, men kan också avnjutas av alla som uppskattar konst och dekoration.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Ett fantastiskt universum

Den här målningen är en representation av den berömda hjälten Iron Man från Marvel-universumet. Den är resultatet av ett samarbete mellan begåvade konstnärer och skickliga tekniker. Duken är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar utmärkt hållbarhet och en felfri finish. Färgen som används är rik på levande färger, vilket ger målningen ett unikt och mycket realistiskt utseende. Detaljerna är minutiöst utformade för att fånga karaktärens kraft och mod. Den här målningen kommer att vara ett perfekt tillägg till din heminredning och kommer säkert att göra ett starkt uttalande om din stil och smak.

Dina favorithjältar!

Den här Marvel-hjältesmålningen är ett vackert konstverk som kommer att glädja fans av Marvel-universumet. Den föreställer den valfria huvudpersonen, omgiven av ikoniska scener och karaktärer från Marvel-universumet. Målningen är handgjord med levande färger och exakta detaljer, för en unik och slående återgivning. Duken är monterad på en hållbar träram, vilket gör den lätt att hänga på väggen. Detta konstverk kommer att vara ett utmärkt sätt att dekorera ditt hem eller kontor och visa din kärlek till Marvel-universumet.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar