-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

5 stycken Marvel Avengers superhjältebräda uppradade ansikte mot ansikte framför Captain America-plaketten

Det här 5-delade Marvel Avengers Superhero brädet är ett måste för alla fans av serien. Den föreställer fem av de största Marvel-hjältarna, uppradade ansikte mot ansikte framför Captain America-plaketten. Bilden är rik på levande färger och detaljer och ger en känsla av djup och rörelse. Den högkvalitativa canvasduken är tryckt på en hållbar träram och kan enkelt hängas upp på väggen. Den här 5-delade Marvel Avengers Superhero målningen är det perfekta tillägget till vilket rum som helst och ger en unik touch till din inredning. En fantastisk gåva för Marvel-fans och samlare.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Kampen kommer att bli hård!

Det här 5-delade Marvel Super Heroes-brädet är ett måste för alla fans av Marvel-universumet. Med sina klara färger och ikoniska karaktärer kommer den här tavlan att glädja både unga och gamla. Kvaliteten på canvastrycket är exceptionell och finishen är oklanderlig. De fem enskilda dukarna är monterade på en hållbar och robust träram. De är redo att hängas upp och kommer att lysa upp ditt hem. De är alla avbildade i dynamiska poser, med en mörk blick i ögonen och kommer att ge din inredning en unik och heroisk touch. Den här målningen kommer att stå i centrum för uppmärksamheten och kommer att bli fokuspunkten i ditt rum.
på en vit bakgrund, en tavla med 5 delar som föreställer Marvel Avengers-hjältarna uppradade och vända mot varandra, framför Captain Americas chef

Välkommen till teamet!

Den här 5-delade Marvel Avengers Superhero brädan är uppradad ansikte mot ansikte framför Captain Americas vapen och är en produkt som kommer att glädja fans av serien. Duken är tryckt med levande färger och exakta detaljer för att ge en korrekt representation av de ikoniska karaktärerna. De fem hjältarna är uppställda ansikte mot ansikte framför Captain Americas lapp, deras ledare. Tavlan är utformad för att hängas på väggen, vilket gör den till ett utmärkt tillägg till vilket rum som helst. Detta är en högkvalitativ produkt som kommer att uppskattas av alla Marvel- och superhjältefans.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar