-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

5-delad tavla Hulk på gul bakgrund

Den här tavlan i 5 delar är ett modernt konstverk som passar in i vilken inredning som helst. Den föreställer den ikoniska Hulk-figuren, känd för sin otroliga styrka och kraft. De ljusa färgerna och de starka kontrasterna ger den här unika bilden liv. Den högkvalitativa bomullsduken har tryckts på en ljusgul bakgrund, vilket skapar en dramatisk och fängslande effekt. Den här bilden kan hängas upp med krokarna och kommer att vara fokuspunkten i ditt rum. Det är en idealisk väggdekoration för superhjälteältesälskare och Marvel-fans.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En imponerande hjälte!

Den här tavlan i 5 delar är ett unikt konstverk som ger din inredning en touch av färg och stil. Den föreställer den legendariska Hulk-karaktären i livliga och djärva färger. Ljusa gula nyanser blandas med blå och gröna nyanser för att skapa en slående kontrast. Duken är tryckt på en ljusgul bakgrund som förstärker kompositionen och ger en mjuk touch till helheten. Varje panel är monterad på en robust träram som skyddar den från repor och stötar. Den här tavlan i 5 delar är ett utmärkt val för dem som letar efter ett unikt och slående inredningsobjekt.

Mycket mer än bara berättelser!

Den här tavlan i 5 delar är ett vackert tillägg till vilket rum som helst. Den högkvalitativa canvasduken är täckt av en färgstark och livlig design med den ikoniska Hulk-figuren mot en ljusgul bakgrund. De intensiva färgerna och realistiska detaljerna gör den här målningen till ett imponerande konstverk. Den robusta och hållbara träramen är utformad för att passa in i vilken inredning som helst. Duken är monterad på robusta väggar för att säkerställa en enkel och problemfri installation. Den här målningen ger en touch av färg och stil till ditt utrymme och kommer garanterat att vara en attraktiv fokuspunkt.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar