-10% Kod LOV10 fram till 29/02/2024

Batman Joker-bräda i 5 delar med en flammande Ace-kvadrat mellan fingrarna

Den här Batman Joker-målningen i 5 delar är ett unikt och vackert konstverk. Den föreställer den berömda serietidnings- och filmkaraktären Joker som håller en flammande Ace-kvadrat mellan sina fingrar. De livliga färgerna och de slående detaljerna ger den här målningen en dynamisk närvaro som kommer att ge en touch av energi till vilket rum som helst. Duken är monterad på en hållbar träram som är redo att hängas upp på din vägg. Målningen är tryckt på en högkvalitativ canvas som är UV- och väderbeständig. Den här produkten är ett utmärkt sätt att lägga till en personlig touch till din heminredning och kommer garanterat att uppskattas av alla Batman-fans.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En symbolisk karaktär!

Den här vackra Batman Joker-målningen i 5 delar är ett riktigt mästerverk. Varje mynt är noggrant och exakt utformat, allt i en djärv färgpalett som perfekt fångar karaktärens anda. Mittpunkten är en fyrkant med ess som flammar mellan Jokerns fingrar, vilket gör målningen ännu mer intressant. En unik och tidlös look. Den här målningen är ett utmärkt val för alla som letar efter ett originellt och intressant dekorationsobjekt. Den kommer säkerligen att vara en fokuspunkt i vilket rum som helst och kommer säkerligen att vända på huvudena.

Ett mästerverk!

Den här vackra Batman Joker-målningen i 5 delar är ett exceptionellt konstverk som ger din inredning en unik touch. Den flammande kvadraten med ess mellan Jokerns fingrar är en kraftfull och spännande symbol som får dig att le varje gång du tittar på den. Den högkvalitativa färgen och de levande färgerna ger den här målningen en tidlös och elegant närvaro. De fem panelerna är sammanfogade för att bilda en stor målning, vilket gör den till ett spektakulärt tillägg i vilket rum som helst. Oavsett om du väljer att hänga den på väggen eller placera den på en hylla kommer denna Batman Joker-målning garanterat att bli en fokuspunkt i ditt hem.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar