-10% Kod DCN10 fram till 01/01/2024

5-delat bord Joker mörk och mystisk

Den här mörka och mystiska Joker-målningen i 5 delar är ett fängslande konstverk som kommer att fängsla ögonen på alla som tittar på den. De djupa, mörka färgerna i bilden förstärks av subtila inslag av ljus, vilket skapar en dramatisk och mystisk effekt. Scenen föreställer huvudpersonen Joker i en mörk och förvirrande värld full av hemligheter och mysterier. De djupa färgerna och de svarta tonerna bidrar till verkets mörka och spännande atmosfär. Färgerna smälter harmoniskt samman och bildar en unik och fängslande bild. Denna mörka och mystiska Joker-målning i 5 delar kommer att vara ett utmärkt tillägg till din konstsamling och kommer att ge en mystisk och mörk atmosfär till ditt hem.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En mörk karaktär!

Den här mörka och mystiska Joker-målningen i 5 delar är ett konstverk som ger din inredning en unik touch. Den är utformad med djupa, rika färger som kompletteras av accenter i svart och grått. De djupa, mörka färgerna ger den här målningen ett mystiskt och spännande utseende. Målningens huvudperson är Jokern, som avbildas med ljusa och kontrasterande färger. Kompositionen är komplex och dynamisk, vilket ger den en fängslande närvaro. Duken är monterad på en robust och hållbar träram som ger utmärkt skydd och stabilitet. Den här mörka och mystiska Joker-målningen i 5 delar är ett konstverk som ger din inredning en tidlös touch.
på en vit bakgrund, en målning bestående av 5 bitar som i en mörk miljö föreställer jokern av batman i en mystisk scen

En karaktär som inte kan ignoreras!

Den här mörka och mystiska Joker-målningen i 5 delar är ett tidlöst tillägg till din inredning. Med djupa färger och en spännande komposition tar den här målningen dig med på en resa till en värld fylld av mystik och magi. Duken är tillverkad av hållbara material som är lätta att rengöra och underhålla. Nyanserna av grått, svart och grönt skapar en mörk och mystisk atmosfär som passar perfekt i alla rum. Den massiva träramen ger en elegant och hållbar finish. Kanterna är släta och utan gräddning för ett rent utseende. Den här tavlan i 5 delar är ett fascinerande konstverk som kompletterar vilken inredningsstil som helst.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar