-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

5 delar svart och vit Joker Batman-bräda

Den här 5-delade Joker Batman-målningen i svart och vitt är ett vackert tillägg till din heminredning. Med mörka, kontrasterande färger ger den här målningen en rik och tidlös atmosfär till ditt rum. De ikoniska karaktärerna Batman och Joker är representerade i detta konstverk, vilket gör det ännu mer unikt och speciellt. De enkla linjerna och de svartvita tonerna skapar en elegant och chic atmosfär. Målningen består av 5 individuella paneler som kan arrangeras på olika sätt för att skapa en unik och personlig komposition. Den här tavlan är tillverkad av hållbara material av hög kvalitet och är lätt att rengöra och underhålla. Lägg till detta mästerverk till din heminredning och njut av dess skönhet för alltid.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Djävulsk!

Den här 5-delade Batman’s Joker-målningen är en unik och exceptionell tavla. Den är utformad för att komplettera din inredning och ge ditt hem en touch av stil. Varje canvas är tryckt på ett högkvalitativt tyg, vilket ger den utmärkt hållbarhet och motståndskraft mot repor och stötar. De djupa färgerna och realistiska detaljerna ger det här konstverket ett verkligt slående utseende. Denna 5-delade Batman’s Joker-målning kommer att vara ett utmärkt tillägg till din heminredning och kommer att ge många års njutning.
ovanför en bänk, en 5-delad målning av jokerns ansikte från Batman, med ett djävulskt leende

Mycket mer än en film!

Den här 5-stycken Joker Batman Black and White-målningen är ett spektakulärt tillägg till din inredning. De djupa, mörka färgerna i svart och vitt ger dramatik och mystik till ditt rum. Den högkvalitativa canvasduken är tryckt med miljövänligt bläck som ger utmärkt UV- och blekningsbeständighet. Den här tavlan i 5 delar är en perfekt mittpunkt för alla Batman- och Joker-fans.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar