-10% Kod DCN10 fram till 01/01/2024

5-delar Joker Double Face Batman bräda

Den här 5-delade Joker Double-Sided Batman-målningen är ett djärvt och dynamiskt tillägg till din inredning. Serien har den berömda superskurken Joker som visas på varje duk i en dubbelsidig version. Den ena sidan visar Jokern skrattande medan den andra sidan visar Jokern arg. Dukarna är tryckta på högkvalitativa paneler som är utformade för att hålla länge. Varje canvas är omgiven av en svart träram för att slutföra utseendet. Den här uppsättningen tavlor är perfekt för Batman- och superhjältefans. Den kommer att ge en unik och djärv touch till ditt utrymme.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Dubbelsidig!

Den här 5-delade Batman’s Joker-målningen är en trogen kopia av originalet. Det är en högkvalitativ tryckt canvas som återger den unika och ikoniska stilen hos Jokern, Batmans berömda fiende. Duken består av 5 paneler, vilket skapar en imponerande och spektakulär visuell effekt. De levande och intensiva färgerna ger bilden liv och gör Jokern ännu mer karismatisk. Duken är monterad på en robust och hållbar träram som ger utmärkt stabilitet och en perfekt finish. Den här målningen är idealisk för att dekorera ditt vardagsrum, sovrum eller kontor. Den kommer säkert att vara en fokuspunkt i din dekoration och ett intressant tillägg till din samling av Batman-produkter.
ovanpå en soffa, en tavla i 5 delar av jokerns huvud, dubbelsidig, med ett sorgligt ansikte

Ett måste att se!

Den här 5-delade Joker Double Face Batman-målningen är ett måste för fans av DC Comics-universumet. Jokern i en mycket realistisk grafisk stil. Tavlan är tryckt på hållbart trä och handmålad för en unik, vintage look. De djupa, livfulla färgerna ger en touch av originalitet till din heminredning. Den här produkten levereras med lättinstallerat monteringsmaterial, vilket gör den till en utmärkt present för serietidningsfans.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar