-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Triptyk två blå påfåglar och en burk

Triptyken Two Blue Peacocks and a Jar är ett exceptionellt konstverk som ger en touch av sofistikering och elegans till alla rum i ditt hem. Detta vackra verk består av tre paneler. Den första och sista panelen visar två majestätiska blå påfåglar med färgglada fjädrar. De ljusa, skimrande färgerna på fjädrarna kontrasterar perfekt mot målningens mörka bakgrund och skapar en slående och fängslande effekt. Den andra panelen visar en stor keramikkruka.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 20cm x 30cm x3
M : 30cm x 50cm x3
L : 40cm x 60cm x3
XL : 50cm x 70cm x3
XXL : 60cm x 80cm x3

Ett riktigt dekorativt element!

Triptykmålningen Två blå påfåglar och en burk är ett magnifikt konstverk som frammanar naturens skönhet och kulturens rikedom. Verket består av tre paneler som passar perfekt ihop för att skapa en harmonisk och fängslande bild. Hela triptyken med två blå påfåglar och en kruka är utförd med stor uppmärksamhet på detaljer och exceptionellt hantverk. Färgerna är rika och livfulla och skapar en fängslande bild som omedelbart drar till sig ögat.

En touch av blått!

Triptykmålningen Två blå påfåglar och en burk är ett unikt konstverk som fångar allas uppmärksamhet. Verket består av tre separata paneler som var och en visar en annan, men kompletterande scen. Krukan är placerad i mitten av panelen, omgiven av löv och grenar, vilket ger en touch av natur till helheten. Hela triptyken är tillverkad med stor uppmärksamhet på detaljer och kvaliteten på de använda materialen.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Type

Impression sur toile

Techniques

Peinture par pulvérisation

Färg

Grön, Gul

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 3 delar