-15% Kod DCB15 fram till 01/12/2023

Triptyk djur med påfågelfjädermotiv

Animal Triptych med påfågelfjäder är en uppsättning av tre målningar som skildrar majestätiska djur i en unik konstnärlig stil. The Peacock Feather Animal Triptych är perfekt för dem som vill lägga till en touch av natur och vilda djur till sin heminredning. Fjäderbilderna är mycket realistiska och fångar fantasin, vilket skapar en varm och välkomnande atmosfär i alla rum.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 20cm x 30cm x3
M : 30cm x 50cm x3
L : 40cm x 60cm x3
XL : 50cm x 70cm x3
XXL : 60cm x 80cm x3

Vackra färger!

Animal Triptych med påfågelfjäder är ett verkligt konstnärligt mästerverk som ger ditt hem en elegant och sofistikerad känsla. Den här målningen består av tre separata paneler och är utformad för att hängas sida vid sida, vilket skapar en hisnande panoramabild. Motivet med påfågelfjäder är ett av de mest populära i inredningsvärlden, och den här målningen är inget undantag. Påfågelfjädrar är kända för sin exotiska skönhet och livfulla färgpalett, som sträcker sig från djupblått till smaragdgrönt till skimrande lila.

För alla typer av dekorationer!

Djurtrycket med påfågelfjäder är ett verkligt konstnärligt mästerverk som ger en elegant och sofistikerad känsla till alla rum i ditt hem. Valet av påfågelfjädern som huvudmotiv ger målningen en mystisk och förtrollande dimension som framkallar fåglarnas naturliga skönhet och grace. De ljusa, skimrande färgerna på fjädrarna står mot en mörk, elegant bakgrund, vilket skapar en slående och fängslande kontrast. Varje panel i målningen är utförd med omsorg och precision, med särskild uppmärksamhet på detaljer

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Type

Impression sur toile

Techniques

Peinture par pulvérisation

Färg

Grön, Gul

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 3 delar