-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Målning av rödögd varg

Ge ditt hem en vild känsla av vildhet med den här målningen med varg med röda ögon. Den här vargen med vassa huggtänder och röda ögon framför den vita fullmånen kommer att ge dig kalla kårar. Så gör dig redo, han kan hoppa ut ur bilden och in i ditt hem.

🇫🇷 Made In France : Målning tillverkad i vår franska verkstad i Joué-lès-Tours
Snabb leverans
Högsta kvalitet

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XS : 13cmx18cm x1
S : 21cmx30cm x1
M : 30cmx45cm x1
L: 40cmx60cm x1
XL: 60cmx80cm x1
XXL: 70cmx100cm x1

Wild

Vargar är vilda djur som lever i berg och skogar. För att äta sig mätta jagar de djur och äter dem råa med sina 42 tänder med 5-7 centimeter långa huggtänder. Med den här vargbilden får du en fin bild av detta vilda djur hemma.

Oberoende och skyddande

Den här rödögda vargmålningen, som ofta framställs som aggressiv och vild, förkroppsligar framför allt självständighetsandan och skyddsinstinkten, eftersom vargar är vilda djur som inte är lätta att tämja.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Techniques

Peinture par pulvérisation

Type

Impression sur toile

Färg

Svart, Vit

Format

Vertikal

Partier

Tavlor 1 delar