-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Lilla vargen bild

Målningen Little Wolf är ett porträtt av en varg på en snöig bakgrund. Han har en rörande och frågande blick. Hans blick symboliserar dock styrkan hos den som vet vad han vill, han representerar också mod och fysisk styrka. Den här Tabloid-målningen är en samling målningar som inspirerats av vilda djur, självständighet och en känsla av existens.

🇫🇷 Made In France : Målning tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XXS : 20cmx40cm x1
XS: 30cmx60cm x1
S : 40cmx80cm x1
M : 50cmx100cm x1
L: 60cmx120cm x1
XL: 70cmx140cm x1
XXL: 80cmx160cm x1

En älskvärd varg

Den här målningen är mycket intressant. Den unga vargens utseende utmanar oss verkligen. Den ser oss rakt i ögonen som om den skulle fråga oss vad vi vill. Den här lilla vargmålningen är originell och poetisk för en elegant, raffinerad och samtidigt mycket sober inredning. Ett riktigt dekorationsobjekt som talar till alla naturälskare.
bild liten varg

Oberoende och skyddande

Vargen, som ofta framställs som aggressiv och vild, förkroppsligar framför allt självständighetsandan och skyddsinstinkten: vargen är ett vilt djur som inte är lätt att tämja.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Dimensioner N/A
Storlek

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell

Färg

Blå, Grått