-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Halva varghuvudet fullmåne målning

Den här vackra målningen ger en mystisk atmosfär till ditt rum. Det har alltid funnits en speciell fascination för vargen. Detta förstärks här av fullmånen, som symboliserar höjdpunkten, mognad och avskildhet.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 35x50cm
M : 45x60cm
L : 60x80cm
XL :75x100cm

En tyst atmosfär

Våga visa dina önskningar. Med den här vackert utformade duken kommer du äntligen att kunna njuta av en ärlig dekoration i ditt hem. I ditt vardagsrum eller ditt sovrum kommer den här duken att inspirera dig till en söt stund av avkoppling

Mystiskt universum

Unna dig en konstduk! Den här duken kommer att ge ditt hem en touch av mystiskt djup. Den kommer att klä dina väggar på ett subtilt och känsligt sätt.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Technique

Peinture par pulvérisation

Type

Impression sur toile

Couleurs

Noir, Blanc

Format

Vertical

Partie

Tableau 1 partie