-10% Kod SPG10 fram till 26/06/2024

Ultra färgglatt lejonporträtt i popstil

Den här porträttmålningen med lejon är ett tidlöst tillägg till din inredning. Den extremt färgglada popstilen ger en livlig och glad touch till ditt rum. Den varierade färgpaletten och de moderna mönstren kommer garanterat att dra till sig uppmärksamhet och skapa en unik atmosfär. De mjuka tonerna och pastellfärgerna kompletterar perfekt målningens dynamiska stil. Den abstrakta kompositionen och de geometriska formerna lyfter fram lejonets skönhet och majestät. Den här målningen är det perfekta sättet att lägga till en touch av originalitet i ditt hem.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Exceptionell kraft

Det här extremt färgglada lejonporträttet i popstil är ett unikt konstverk som ger ditt hem en modern och färgstark touch. Med sina starka färger och sin originella textur kommer den här målningen att fängsla ögat och ge en ny dimension till din inredning. Representationen av lejonet är mycket realistisk och har gjorts med noggrann omsorg. Färgerna som använts för att måla den är ljusa och varierade, vilket ger den ett modernt och dynamiskt utseende. Målningen är monterad på en robust träram som ger den en extra touch av sofistikering. Denna lejonporträttmålning är ett utmärkt val för dem som vill lägga till en touch av färg och modernitet till sin inredning.

Våga införa din stil

Det här lejonporträttet är ett djärvt och färgstarkt konstverk. Det består av ljusa och livfulla färger som smälter perfekt samman för att skapa ett unikt och elegant utseende. Lejonet är avbildat med fina, realistiska detaljer, vilket ger det en imponerande och kraftfull närvaro. Den poppiga färgpaletten lyfter fram lejonets vilda och stolta karaktär, medan de mjuka linjerna och de abstrakta formerna ger den en modern och samtida känsla. Den här målningen är en perfekt mittpunkt i alla rum och kommer att ge din inredning en touch av originalitet och stil.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar