-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Puma med gröna ögon

Den här målningen föreställer en puma med ljus päls och vackra gröna ögon. Detta vackra djur är inte rädd för att visa sin vilda och fria sida. Så om du också har en impulsiv och passionerad själ är den här målningen av en puma med gröna ögon något för dig.

🇫🇷 Made In France : Målning gjord i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XXS : 20cmx40cm x1
XS: 30cmx60cm x1
S : 40cmx80cm x1
M : 50cmx100cm x1
L: 60cmx120cm x1
XL: 70cmx140cm x1
XXL: 80cmx160cm x1

Bergslejonet

Visste du det? Puman kallas också för bergslejon. Det fascinerande med detta djur är att det rör sig med stor hastighet och utan att göra något ljud. Så om du också är fascinerad av detta djur, lägg till denna högklassiga atlet på din vägg. Med den här målningen “Green-eyed Puma” kommer du att få en unik inredning. Den här målningen kommer faktiskt att avslöja en viss karisma i ditt rum.
Tabell puma gröna ögon Tabloide
Lejonfamilj på savannen

Djurens konung

Lejonet med sin majestätiska mane är djurens konung. Det är ett starkt och skyddande djur som gör det till ett kraftfullt rovdjur.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Dimensioner N/A
Storlek

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell

Färg

Gul