-10% Kod SPG10 fram till 26/06/2024

Mystisk och färgglad lejon-popmålning

Den här mystiska och färgglada poplejonmålningen är ett konstverk som förflyttar dig till en magisk värld. Den består av levande och intensiva färger, vilket gör den unik och mycket attraktiv. Duken är täckt med ett vackert lejonmotiv som representerar styrka och mod. De mjuka tonerna och subtila nyanserna är i harmoni med målningens mystiska atmosfär. Detta djärva och originella verk är perfekt för att ge ditt hem en touch av färg och karaktär. Den kommer att ge en glad och dynamisk atmosfär till ditt hem. Denna mystiska och färgstarka lejonpopmålning är ett utmärkt val för konst- och designälskare.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Mystiska färger

Den här mystiska och färgglada popmålningen med lejonet är ett riktigt mästerverk. Den är gjord med levande och intensiva färger som fångar uppmärksamheten. Målningen vecklas ut på en bomullsduk av hög kvalitet som erbjuder en mjuk och silkeslen textur. Lejonet i den här målningen är vackert tecknat och skickligt målat. Detaljerna är mycket exakta och lejonets ögon ser nästan verkliga ut. Den här mystiska och färgglada poplejonmålningen är ett unikt konstverk som ger din inredning en magisk touch. Den kommer garanterat att bli ett samtalsämne och glädja alla som ser den.

Våga införa din stil

Den här mystiska och färgglada lejonmålningen är ett perfekt komplement till din inredning. Den är handgjord med ljusa, livfulla färger som skapar en varm och glad atmosfär. Akrylfärgen på canvas är rik på detaljer, vilket ger målningen en unik och tilltalande närvaro. Färgerna är djupa och livfulla och skapar en mystisk och fängslande atmosfär. Lejonet står stolt framför den nedåtgående solen, med sin mane flödande i vinden. Den här målningen kommer garanterat att bli en intressant fokuspunkt i ditt rum. Den är idealisk för att lägga till en konstnärlig touch till ditt vardagsrum, matsal eller till och med ditt kontor. Det är en fantastisk present till någon som uppskattar konst och älskar ljusa färger och djärva mönster.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar