-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Lejonporträtt i modern stil

Det här moderna lejonporträttet är ett vackert tillägg till din inredning. Det är utformat för att lägga till en touch av sofistikering och elegans i ditt hem. Duken är handgjord, vilket gör den till ett unikt och speciellt verk. Lejonmönstret är gjort med ljusa, djärva färger som kompletteras av mer subtila, lugnande toner. Kombinationen av grå toner och linjer skapar en fängslande bild som garanterat kommer att fånga ögat. Duken är monterad på en stark och hållbar träram som enkelt kan hängas upp på vilken vägg som helst. Den här lejonporträttmålningen är ett utmärkt sätt att lägga till en touch av modern stil till din inredning.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Exceptionell kraft

Det här lejonporträttet i modern stil är ett vackert och unikt konstverk. Den här målningen är handgjord av en begåvad konstnär och är ett tidlöst tillägg till din inredning. Målningen är rik och levande, med livliga färger som fungerar perfekt tillsammans för att skapa en dynamisk och fängslande atmosfär. Lejonet, som står stolt framför dig, verkar se dig rakt i ögonen med ett uttryck som får dig att känna dess mod och kraft. Den här målningen ger en sofistikerad och modern touch till ditt utrymme och kommer garanterat att väcka beundran och spänning hos alla som ser den.

Våga införa din stil

Det här lejonporträttet i modern stil är ett unikt och originellt verk. Den här målningen är gjord av en begåvad konstnär och passar in i din inredning. Dess ljusa färg och unika design kommer att ge en modern touch till ditt rum. Lejonet representeras med ett ädelt och lugnt uttryck som inspirerar till styrka och mod. Den kommer att vara perfekt för att komplettera ditt vardagsrum eller kontor. Kvaliteten på de använda materialen är exceptionell och färgerna är djupa och livfulla. Den här målningen skulle vara en utmärkt present till en vän eller familjemedlem.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar