-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Fire Lion Table

En unik duk! Ett extraordinärt konstverk. Den här målningen föreställer ett lejon med en “eldliknande” mane. Med sina blå ögon utstrålar den kraft och respekt. Ditt eldlejon tittar på dig med sin mystiska och vilda air. Lejonet är verkligen ett kraftfullt och stolt djur som inte är rädd för någonting. Han är redo att göra vad som helst för att skydda sin familj. Den här målningen kommer att hitta sin plats i ditt hem, omgiven av din familj.

🇫🇷 Made In France : Tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XXS : 20cmx40cm x1
XS: 30cmx60cm x1
S : 40cmx80cm x1
M : 50cmx100cm x1
L: 60cmx120cm x1
XL: 70cmx140cm x1
XXL: 80cmx160cm x1

Eldkungen

Den här målningen är mycket konstnärlig. Den föreställer faktiskt ett lejon med en “brinnande” mane. Vi vet att lejonet är den mäktigaste av alla kattdjur. Det förkroppsligar styrka, suveränitet och mod. Anta den här målningen för en touch av originalitet i ditt hem.
brand lejon målning

Djurens kung

Lejonet med sin majestätiska mane är djurens konung. Det är ett starkt och skyddande djur som gör det till ett kraftfullt rovdjur.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Dimensioner N/A
Storlek

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell

Färg

Orange, Svart