-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Bordsskalle lejon flerfärgad

Beundra den här vackra mångfärgade bilden med lejonhuvud som dekoration till din lägenhet. Djurens konung kommer att ge färg åt din inredning och ge glädje åt ditt hem. Dess utseende och dess mjuka päls kommer att få dig att bli förälskad i den.

🇫🇷 Made in France : Tillverkad i vår franska verkstad i Joué-lès-Tours
Snabb leverans
Högsta kvalitet

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XS : 13cmx18cm x1
S : 21cmx30cm x1
M : 30cmx45cm x1
L: 40cmx60cm x1
XL: 60cmx80cm x1
XXL: 70cmx100cm x1

Flerfärgat huvud

Dela den här färgstarka utsikten från ditt hem. De behagliga färgerna i den här mångfärgade målningen med lejonhuvud får dig att se livet i alla dess färger. Den här målningen är perfekt för att lysa upp en interiör och kommer att tillfredsställa dig.

Djurens kung

Lejonet med sin majestätiska mane är djurens konung. Det är ett starkt och skyddande djur som gör det till ett kraftfullt rovdjur, vilket gör den här målningen till ett magnifikt mångfärgat lejonhuvud.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Techniques

Peinture par pulvérisation

Type

Impression sur toile

Färg

Mångfärgad

Format

Vertikal

Partier

Tavlor 1 delar