-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Målning Giraff och hennes giraff

Den här svartvita målningen Giraff och hennes giraff representerar ett ömt ögonblick som delas av dessa två förtjusande varelser. Den här målningen kommer troligen att vara det verk som kommer att fylla luckan i din väggdekoration!

🇫🇷 Made In France : Målning tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XS : 13cmx18cm
S : 21cmx30cm
M : 30cmx45cm
L : 40cmx60cm
XL : 60cmx80cm
XXL : 70cmx100cm

Ett ögonblick av delaktighet

Den här målningen Giraff och hennes giraff är en målning som representerar: ömhet och moderlig instinkt. Den här svartvita målningen passar in i vilken inredning som helst, oavsett om det är en inredning i industriell stil, en sober eller färgad inredning, kommer den att hitta sin plats utan svårigheter.
Pop art giraffmålning

Ett starkt djur

Giraffen är idag det högsta djuret i höjdled tack vare sin hals. Den är också känd för att vara ett lugnt djur som ändå kan jaga många djur.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Storlek

XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell