-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Målning Elefant på savannen

Den här målningen föreställer en magnifik elefant som ses framifrån på den afrikanska savannen. Målningen Elefant på savannen kommer att sublimera din inredning och göra sensation. Dess varma färger kommer att framhäva din inredning och ge den hjärtslag som gör hela skillnaden tack vare dess originella aspekt. Det är en perfekt present till en elefantälskare eller till alla som älskar djur!

🇫🇷 Made In France : Tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XXS : 20cmx40cm x1
XS: 30cmx60cm x1
S : 40cmx80cm x1
M : 50cmx100cm x1
L: 60cmx120cm x1
XL: 70cmx140cm x1
XXL: 80cmx160cm x1

Ett säkert steg

Den här målningen Elefant på savannen är en överdådig målning. Det som ger den här illustrationen dess skönhet är den självsäkerhet som elefanten utstrålar. Med de neutrala färgerna i målningen all sin skönhet. Anta denna målning som passar perfekt på väggarna i ditt hus.
Bord Elefant på savannen Bord Djur Bord Elefant
Elefantfamilj på savannen

Smart och skyddande

Elefanten är ett av de största djuren på vår planet. Det är också ett av de starkaste, trots sin milda energi och oändliga visdom.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Dimensioner N/A
Storlek

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell

Färg

Brun