-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Målning elefant hindu gud Ganesh

Den här överdådiga målningen föreställer Ganesh, den hinduiska elefantguden. Myten och symboliken kring honom gör honom till en av de mest vördade gudarna i Indien och andra asiatiska länder. Han kommer att ge en lugnande och andlig atmosfär till ditt hem.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 30cm x 50cm
M : 45cm x 60cm
L : 60cm x 80cm
XL : 75cm x 100cm

Ganesh

Ganesh är en gud som är halvt elefant och halvt människa och vars utseende går tillbaka till början av vår tid. Denna hinduiska gud är symbolen för visdom, intelligens, utbildning och försiktighet och är skolornas, arbetarnas och kunskapens skyddshelgon.
Målning elefant Hindu gud Ganesh Målning Elefant Målning djur Teknik: Spray Painting

Smart och skyddande

Elefanten är ett av de största djuren på vår planet. Det är också ett av de starkaste, trots sin milda energi och oändliga visdom.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Technique

Peinture par pulvérisation

Type

Impression sur toile

Couleurs

Noir, Gris

Format

Vertical

Partie

Tableau 1 partie