-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Bordet Elephant Family

Målningen visar en vacker elefant med två små elefanter mycket nära varandra. I denna målning märker vi hur robust djuret är och hur närvarande det är. Även om elefanter inte alltid ser graciösa ut är de kända för sin lojalitet och enighet. Den här målningen ger en touch av originalitet till din inredning, eftersom den förändrar ett lejon eller en tiger. Anta vår elefantfamiljebild för en unik inredning.

🇫🇷 Made in France : Tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XXS : 20cmx40cm x1
XS: 30cmx60cm x1
S : 40cmx80cm x1
M : 50cmx100cm x1
L: 60cmx120cm x1
XL: 70cmx140cm x1
XXL: 80cmx160cm x1

Familjen, hemmets stöttepelare

Elefanten har mycket symbolik i alla kulturer. I Indien är den till exempel en symbol för tur och visdom. Dessutom har den många likheter med människan. Och det som sticker ut är att dessa djur älskar att ta hand om sina familjer. Anta elefantfamiljebilden för en harmonisk inredning.
Elefant familjekarta Tabloide
Elefantfamilj på savannen

Smart och skyddande

Elefanten är ett av de största djuren på vår planet. Det är också ett av de starkaste, trots sin milda energi och oändliga visdom.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Dimensioner N/A
Storlek

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Vertikal

Färg

Brun