-10% Kod DCN10 fram till 01/01/2024

Målning i 5 delar av en ultrafärgad popgiraff

Letar du efter ett färgglatt, roligt och informativt diagram? Titta inte längre än på detta 5-delade diagram med en extremt färgglad popgiraff! Den här snygga tavlan är perfekt för vilket rum som helst i ditt hem eller på kontoret, och kommer garanterat att ge en touch av skoj och nyckfullhet till alla utrymmen.

Den 5-delade ultrafärgiga popgiraffbilden har fem sektioner, var och en fylld med livliga färger och mönster.

Inte bara är Ultra Colorful Pop Giraffe 5-delad tavla ett roligt och stilfullt tillägg till vilket rum som helst, utan det är också ett bra sätt att lägga till en touch av skoj och nyckfullhet i vilket rum som helst. Så häng upp den och njut av alla komplimanger som garanterat kommer att komma i din väg!

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Ett roligt djur

Den här extremt färgglada popgiraffen är precis vad du behöver för att ge din inredning lite kul och stil! Den femdelade tavlan har en bedårande giraffdesign i en mängd olika ljusa färger, vilket gör den perfekt för alla rum i ditt hem. Dessutom är den lätt att hänga upp med den medföljande hårdvaran. Oavsett om du vill lägga till en färgklick eller om du bara letar efter en söt och nyckfull pjäs till ditt hem, kommer den här ultrafärgiga popgiraffen garanterat att glädja dig!
5-delad målning av en ultrafärgad popgiraff ovanför en grå soffa i ett vardagsrum

Ljusa popfärger

Det här är en 5-delad bild av en färgglad popgiraff! Den här unika produkten kommer garanterat att ge din inredning lite kul och spänning. Varje del är tillverkad med högkvalitativa material och ljusa färger som garanterat kommer att fånga allas uppmärksamhet. Möjligheterna är oändliga med denna roliga och festliga produkt. Skaffa din idag och ge lite mer personlighet till ditt hem eller kontor!

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar

Färg

Mångfärgad