-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Brachiosaurus dinosaurie bild

Ge ditt hem ett nytt utseende med den här dinosauriebilden. Detta är en vacker och elegant målning som kommer att göra stor skillnad i din inredning. Färgerna gör att den sticker ut och ger ditt hem det värde det förtjänar.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S - 10x15 10x20 10x25cm
M - 20x30 20x40 20x50cm
L - 30x40 30x60 30x80cm
XL - 40x60 40x80 40x100cm

Ett nytt liv

Den här dinosauriemålningen är den saknade biten i ditt hus för att ge din inredning en ny fläkt, tack vare dess färger som sticker ut kommer din inredning att bli en annan.

Dinosaurien

Dinosaurier är reptiler som dog ut för miljontals år sedan. Sedan de upptäcktes har de fascinerat och upphetsat oss. Upptäck våra vackra dinosauriebilder utformade för vuxna och barn så att du kan dekorera ditt hem med en touch av din passion.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Storlek

S, M, L, XL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 5 delar

Format

Horisontell

Färg

Mångfärgad