-10% Kod SPG10 fram till 26/06/2024

Bild dinosaurie t-rex med mammut

Barn är fanatiska om dinosaurier, så den här dinosauriebilden skulle passa bra i ditt barns rum. Placerad på en stor vägg kommer han att känna sig som en riktig upptäcktsresande i förhistorien.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S - 10x15 10x20 10x25cm
M - 20x30 20x40 20x50cm
L - 30x40 30x60 30x80cm
XL - 40x60 40x80 40x100cm

En plats full av fantasi

Genom att kombinera den här dinosauriebilden med rätt dekoration kan du förvandla ditt barns rum till en drömmig plats där de känner sig som om de vore på en fantasiplats.

Dinosaurien

Dinosaurier är reptiler som dog ut för miljontals år sedan. Sedan de upptäcktes har de fascinerat och upphetsat oss. Upptäck våra vackra dinosauriebilder utformade för vuxna och barn så att du kan dekorera ditt hem med en touch av din passion.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Storlek

S, M, L, XL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 5 delar

Format

Horisontell

Färg

Mångfärgad