-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Bild Bob Marley som röker cannabis

Den här målningen med Bob Marley som röker cannabis är en sann ikon som du måste ha i din inredning, den ger din inredning den speciella touch du söker.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S- 20x30cm
M- 30x40cm
L- 40x60cm
XL- 50x70cm
XXL- 60x90cm

Anmärkningsvärt element

Den här Bob Marley-målningen är perfekt för vilket rum som helst i ditt hem, den passar in i vilken inredning som helst och kommer att vara huvudattraktionen.
Föreställ dig Bob Marley som röker cannabis. God kvalitet, original, hängde på en vägg bredvid en soffa i ett vardagsrum
Tabloide

Reggaekungen

Bob Marley är och kommer alltid att vara reggaekungen, och nu finns han på väggarna i ditt hem. Den här målningen kommer att förvandla din inredning till en unik dekoration som du aldrig hade kunnat föreställa dig.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Storlek

S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Vertikal

Färg

Svart

Type

Impression sur toile

Techniques

Peinture par pulvérisation