-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Blå båt målning

En färgstark och fängslande målning för hela familjen. Målningen blå båt föreställer en liten båt vid vattenkanten och i fjärran ser vi vegetationen som är vackrare än någonsin. Dessutom kan vi se att båtens färg är samma färg som himlen. Med detta nästan fluorescerande gröna vatten, med solens strålar och den frodiga vegetationen i en mangrove tar den här lilla båten dig till en magisk plats full av lugn och ro.

🇫🇷 Made In France : Målning gjord i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XXS : 20cmx40cm x1
XS: 30cmx60cm x1
S : 40cmx80cm x1
M : 50cmx100cm x1
L: 60cmx120cm x1
XL: 70cmx140cm x1
XXL: 80cmx160cm x1

En båt lika blå som himlen

Trenden med den här bilden på väggen kan förändra allt i din inredning. Med sina ljusa färger förflyttar den här glada blå båtmålningen oss till naturen och ger oss en känsla av lugn och ro.
Blå båt målning Tabloide

Ta till havet

Res över haven med de här olika båtarna. Upptäck nya platser och njut av att titta på dessa fartyg på de föränderliga haven.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Dimensioner N/A
Storlek

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Vertikal

Färg

Blå, Grön