-10% Kod SPG10 fram till 26/06/2024

Tabell över energivågor

Vårt “Energy Waves Table” är ett unikt bord. Färgerna är klara och designen originell. Det som gör det exceptionellt är dessutom den elektriska strömmen som ger det en touch av originalitet. Förutom att ge dig den energi du behöver för att hålla dig fokuserad har denna duk en lugnande effekt. Du kommer inte att kunna motstå frestelsen att ha energi under hela dagen.

🇫🇷 Made In France : Tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XXS : 20cmx40cm x1
XS: 30cmx60cm x1
S : 40cmx80cm x1
M : 50cmx100cm x1
L: 60cmx120cm x1
XL: 70cmx140cm x1
XXL: 80cmx160cm x1

En explosiv beröring

Denna målning är originell och modern. Den kommer att ge din inredning ett exceptionellt utseende. Många ljuseffekter är synliga på den här målningen tack vare kontrasten mellan den svarta bakgrunden och de flerfärgade vågorna. Med denna “energivågsmålning” kan du dessutom sätta din fantasi och kreativitet i fokus. Det är bara en abstrakt målning full av energi.
Energivågor Tabell Tabloider

Intrigerar och fascinerar

Den abstrakta målningen är både trendig och modern och uppmanar till eftertanke. Den är idealisk för en modern inredning.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Dimensioner N/A
Storlek

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell

Färg

Mångfärgad