-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Pensel och målarbräda

På den här målningen visas penslar med färgade spetsar. Det som gör den så unik är enkelheten och valet av färger. Med en så vit bakgrund gör de färgade penslarna målningen ljus. En känsla av glädje och lycka emanerar således från detta verk. Tveka inte att anta våra “Penslar och målningar” för att få ett originellt och konstnärligt verk för att dekorera din inredning.

🇫🇷 Made In France : Målning tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XXS : 20cmx40cm x1
XS: 30cmx60cm x1
S : 40cmx80cm x1
M : 50cmx100cm x1
L: 60cmx120cm x1
XL: 70cmx140cm x1
XXL: 80cmx160cm x1

En touch av färg

En originalmålning som får dig att vilja börja måla. En färgglad ram på en vit bakgrund … och du kan redan se hur ett originellt konstverk tar form. Med denna “penslar och färger” på väggen kan du dekorera ditt hem med en air av galenskap och låta fantasin flöda fritt.
Pensel och målarbräda Tabloide

Intrigerar och fascinerar

Den abstrakta målningen är både trendig och modern och uppmanar till eftertanke. Den är idealisk för en modern inredning.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Dimensioner N/A
Storlek

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell

Färg

Mångfärgad