-10% Kod SPG10 fram till 26/06/2024

Abstrakt orange mönster

Denna “abstrakta orange mönstermålning” är en representation av modern konst. Vi upptäcker fyrkantiga mönster med dominerande färger som rött och orange med en touch av gult. Faktum är att denna moderna konstmålning är en abstrakt målning med geometriska former, med en originell och modern stil som du kan hänga på väggen i ditt vardagsrum och även i andra rum som du väljer.

🇫🇷 Made In France : Målning tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XXS : 20cmx40cm x1
XS: 30cmx60cm x1
S : 40cmx80cm x1
M : 50cmx100cm x1
L: 60cmx120cm x1
XL: 70cmx140cm x1
XXL: 80cmx160cm x1

Modernt och färgstarkt

Denna representation är en modern målning med färgglada abstrakta motiv. Det är verkligen en originell och konstnärlig målning att hänga upp för alla älskare av modern och abstrakt konst. “Orange abstrakt mönstermålning” kan vara en unik gåva för att fira en födelsedag, en födelse eller andra speciella tillfällen.
Abstrakt orange mönstrad målning Tabloide

Intrigerar och fascinerar

Den abstrakta målningen är både trendig och modern och uppmanar till eftertanke. Den är idealisk för en modern inredning.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Dimensioner N/A
Storlek

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell

Färg

Gul, Orange