-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Abstrakt målning, blandning av färger

Den här abstrakta målningen med färgblandning är ett unikt konstverk som ger din inredning en sofistikerad touch. De ljusa, intensiva färgerna blandas ihop för att skapa ett dynamiskt och fängslande mönster som passar i alla utrymmen.

Blandningen av varierade färger ger en känsla av djup och textur som garanterat kommer att glädja ögat.

Den här abstrakta färgblandningsmålningen är ett unikt verk som passar perfekt in i din inredning och ger en modern dekorativ touch.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XXS : 20cm x 40cm x1
XS : 30cm x 60cm x1
S : 40cm x 80cm x1
M : 50cm x 100cm x1
L : 60cm x 120cm x1
XL : 70cm x 140cm x1
XXL : 80cm x 160cm x1

Flyttning

Den här abstrakta målningen är en blandning av färger som kommer att lysa upp din inredning. Pastellfärgerna är perfekt harmoniserade och ger målningen en varm och avslappnande atmosfär. Den här abstrakta målningen är ett originalkonstverk som kommer att ge en touch av modernitet och sofistikering till din inredning.
Abstrakta moln
Abstrakta moln

Intrigerar och fascinerar

Den här abstrakta målningen med färgblandning är ett unikt konstverk som ger ditt hem en modern och sofistikerad touch. Den här moderna målningen är en djärv kombination av färger och former som skapar en dynamisk och intressant atmosfär. De ljusa, kontrasterande färgerna blandas harmoniskt för att skapa ett intrikat och rikt texturerat mönster.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Type

Impression sur toile

Techniques

Peinture par pulvérisation

Färg

Mångfärgad

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 1 delar

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)