-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Målning av Lady med hermelin

Målningen Kvinnan med hermelin av Leonardo da Vinci har återigen tagits fram i ljusa färger. Den kommer att hitta sin plats i din inredning tack vare sitt trendiga och aktuella utseende.

🇫🇷 Made In France : Målning tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XS : 18cmx13cm
S : 30cmx21cm
M : 45cmx30cm
L : 60cmx40cm
XL : 80cmx60cm
XXL : 100cmx70cm

Kvinna och hennes hermelin

Denna målning av Leonardo da Vincis Lady with an Ermine har omarbetats för att passa vår modernare tid med ljusare färger och mer modern design!

Leonardo da Vinci

Leonardo da Vinci var en ingenjör, målare och uppfinnare under renässansen. Konstnären är känd för sina många verk som Mona Lisa, den sista måltiden och den vitruvianska mannen och utmärker sig för sitt geni och sin medfödda talang. Anta Leonardo da Vincis målningar för att föra in hans konstnärliga känsla i ditt hem.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Storlek

XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Vertikal