-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Målning Ryttarna av Edgar Degas

Vem har inte drömt om att rida en häst eller utforska platser på hästryggen? Med den här målningen The Riders av Edgar Degas kan du ta det första steget och få in hästar i ditt hem med den här målningen!

🇫🇷 Made In France : Målning tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XS : 13cmx18cm
S : 21cmx30cm
M : 30cmx45cm
L : 40cmx60cm
XL : 60cmx80cm
XXL : 70cmx100cm

Män och kvinnor som rider!

Den här målningen Ryttarna av Edgar Degas i gröna toner ger din inredning en naturkänsla som gör att du plötsligt får lust att börja rida! Vänta inte längre och skaffa denna magnifika representation av denna berömda målning!

En enastående konstnär

Edgar Degas är en av de största franska konstnärerna. Han var målare, skulptör, gravör, naturalist och en av grundarna av den impressionistiska rörelsen. Han är mest känd för sina verk som föreställer dansscener eller repetitioner av klassisk dans. Visa stolt en representation av ett av dessa verk i ditt hem och tveka inte att börja ta dans- eller målerilektioner om det är din dröm!

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Storlek

XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell