-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Målning Repetition av en balett på scenen av Edgar Degas

Den här målningen av en balettrepetition på scenen av målaren Edgar Degas är ett magnifikt verk som kommer att finna sin plats i dansentusiasternas och balettälskarnas hem. Med sina mörka toner passar den här målningen bra ihop med enkla och rena dekorationer.

🇫🇷 Made In France : Målning tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XS : 13cmx18cm
S : 21cmx30cm
M : 30cmx45cm
L : 40cmx60cm
XL : 60cmx80cm
XXL : 70cmx100cm

På scenen!

Denna målning Rehearsal of a Ballet on Stage av den berömda franska konstnären Edgar Degas föreställer det som varje dansare måste gå igenom för att kunna dansa inför hundratals eller tusentals åskådare: en repetition på scenen (så att alla sceniska detaljer kan utarbetas under de förhållanden som råder vid en riktig föreställning, så att allt är perfekt i det ögonblicket). Har du någonsin drömt om att stå i rampljuset?

En enastående konstnär

Edgar Degas är en av de största franska konstnärerna. Han var målare, skulptör, gravör, naturalist och en av grundarna av den impressionistiska rörelsen. Han är mest känd för sina verk som föreställer dansscener eller repetitioner av klassisk dans. Visa stolt en representation av ett av dessa verk i ditt hem och tveka inte att börja ta dans- eller målerilektioner om det är din dröm!

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Storlek

XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell