-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Målning Kvinna sitter bredvid en vas med blommor av Edgar Degas

Den här målningen Woman sitting next to a bouquet of flowers av Edgar Degas är en målning med gröna och mörka toner som lyfter fram färgerna i blommorna, som är huvuddelen av verket. Den här målningen passar perfekt till en rustik, minimalistisk eller växtdekoration!

🇫🇷 Made In France : Målning tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XS : 13cmx18cm
S : 21cmx30cm
M : 30cmx45cm
L : 40cmx60cm
XL : 60cmx80cm
XXL : 70cmx100cm

En blommig och elegant målning

Den här målningen Kvinna som sitter bredvid en vas med blommor är ett magnifikt verk av konstnären Edgar Degas. Han illustrerade en vas fylld med en imponerande bukett av färgglada och varierade blommor, bredvid vilken en eftertänksam kvinna sitter.

En enastående konstnär

Edgar Degas är en av de största franska konstnärerna. Han var målare, skulptör, gravör, naturalist och en av grundarna av den impressionistiska rörelsen. Han är mest känd för sina verk som föreställer dansscener eller repetitioner av klassisk dans. Visa stolt en representation av ett av dessa verk i ditt hem och tveka inte att börja ta dans- eller målerilektioner om det är din dröm!

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Storlek

XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell