-10% Kod DCN10 fram till 01/01/2024

Målning Dancers at the Barre av Edgar Degas

Denna målning Dancers at the Barre av Edgar Degas är en magnifik representation av målningen med samma namn av denna underbara konstnär. Färgerna och denna vackra representation av dansare kommer att ge mjukhet åt din inredning och kommer säkert att få alla att drömma. Vem har trots allt inte drömt om att bli dansare i sitt liv?

🇫🇷 Made In France : Målning tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XS : 13cmx18cm
S : 21cmx30cm
M : 30cmx45cm
L : 40cmx60cm
XL : 60cmx80cm
XXL : 70cmx100cm

Små dansare

Den här målningen av Edgar Degas Dancers at the barre är en målning i varma färger av två små dansare som tränar vid barren. Genom att hänga upp den här målningen i ditt hem kommer du säkert också att få en oemotståndlig lust att börja dansa balett.

En enastående konstnär

Edgar Degas är en av de största franska konstnärerna. Han var målare, skulptör, gravör, naturalist och en av grundarna av den impressionistiska rörelsen. Han är mest känd för sina verk som föreställer dansscener eller repetitioner av klassisk dans. Visa stolt en representation av ett av dessa verk i ditt hem och tveka inte att börja ta dans- eller målerilektioner om det är din dröm!

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Storlek

XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell