-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Måleri Van Gogh Den stjärnklara natten

Vincent Van Gogh är en berömd holländsk målare, upptäck målningen “Stjärnnatten”, en av hans mest kända verkningar. Den skapades 1889 och representerar den utsikt som han hade i sitt asylboende. Ge en touch av konst till ditt dagliga liv med denna högkvalitativa representation. 🇫🇷 Made in France : Den här målningen tillverkades i vår franska verkstad i Joué-lès-Tours Snabb leverans Högsta kvalitet

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XS : 13cmx18cm x1
S : 21cmx30cm x1
M : 30cmx45cm x1
L: 40cmx60cm x1
XL: 60cmx80cm x1
XXL: 70cmx100cm x1

Upptäck Vincent Van Gogh

Van Gogh växte upp i en gammal borgerlig familj. Han försökte först göra karriär som konsthandlare hos Goupil & Cie. Eftersom han vägrade att se konsten som en handelsvara fick han sparken. Han strävade sedan efter att bli pastor, men misslyckades med sina teologiska examina. När 1880 närmade sig vände han sig till måleriet. Vincent Van Goghs Stjärnornas natt är en av hans mest kända målningar. Han målade den i juni 1889.

En målning från ett riktigt konstverk

Vincent Van Gogh är en av de största målarna, visa upp detta konstverk stolt i ditt vardagsrum.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Type

Impression sur toile

Techniques

Peinture par pulvérisation

Färg

Blå

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 1 delar

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)