-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

En bild av Dragon Ball Z-hjälten i alla hans tillstånd

Vem kan önska sig något mer än Dragon Ball Z-hjältarna? Den här brädan är det perfekta sättet att visa din popularitet och ditt stöd för anime-serien. Den visar hjälten Goku i alla hans former och kraftnivåer. Från hans ödmjuka början som ung krigare till hans slutliga förvandling till en Super Saiyan, fångar den här tavlan perfekt hjältens resa. Det är också ett bra samtalsämne som garanterat kommer att få alla Dragon Ball Z-fans att prata. Så vänta inte längre, beställ ditt Dragon Ball Z Hero Table idag!

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Ett fantastiskt universum

Vi presenterar den ultimata Dragon Ball Z-hjältebrädan! Den här fantastiska tavlan visar hjältefiguren i alla hans förvandlingsstadier, från grundformen till Super Saiyan God. Den är perfekt för fans av animefilmen som vill följa karaktärernas utveckling, eller för alla som vill visa upp sina kunskaper om serien. Dess eleganta design är perfekt för att visas i vilket rum som helst och är ett bra samtalsobjekt. Så vänta inte längre, beställ din Dragon Ball Z-hjältetavla idag!

Dina favorithjältar!

Välkommen till världen av Dragon Ball Z! Kame Hamé Ha ! Dra nytta av Saiyans kraft genom att sätta en magnifik Dragon Ball Z-målning i ditt hem. Förvandla ditt hem till Super Saiyan-läge. Beställ din tavla idag och gör dig redo att ta ditt fandom till nästa nivå!

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar