-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

5-delat elektriskt Dragon Ball Z diagram

Letar du efter ett roligt och unikt sätt att dekorera ditt hem eller kontor? Kolla in vår 5-delade Dragon Ball Z-hjältebräda! Den här coola tavlan innehåller alla dina favorithjältar från Dragon Ball Z. Häng upp den i ditt sovrum, vardagsrum eller arbetsrum och visa upp din fandom!

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Ett fantastiskt universum

Vi presenterar Dragon Ball Z 5-delad elektrisk duk! Detta är den perfekta produkten för fans av Dragon Ball Z-serien. Den har 5 olika delar som kan fästas för att skapa en komplett elektrisk Dragon Ball Z-upplevelse. Varje del är tillverkad av högkvalitativa material. Tältduken är också lätt att installera, vilket gör den perfekt. Med sin hållbara konstruktion och snygga design är Dragon Ball Z 5-Piece Electric Canvas ett måste för alla fans av serien.

Dina favorithjältar!

Välkommen till världen av Dragon Ball Z! Kame Hamé Ha ! Dra nytta av Saiyans kraft genom att sätta en magnifik Dragon Ball Z-målning i ditt hem. Förvandla ditt hem till Super Saiyan-läge. Beställ din tavla idag och gör dig redo att ta ditt fandom till nästa nivå!

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar