-10% Kod DCN10 fram till 01/01/2024

Tabell 5 Marvel Superhero setbitar

Den här uppsättningen med 5 Marvel Superhero målningar är perfekt för fans av de berömda Marvel-figurerna. Hela superteamet står högt och rakt, redo att slåss, med klara färger och slående detaljer. Tavlorna är tryckta på tjockt, slitstarkt papper, vilket ger dem en jämn och ren finish. Bilderna är tryckta i hög upplösning för optimal kvalitet. Dessa tavlor kommer att bli en underbar gåva till alla Marvel superhjältefans och kommer att utgöra en unik och spektakulär väggdekoration.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Redo att rädda världen!

Den här 5-delade Marvel Superhero målningen är ett unikt och fängslande konstverk som kommer att glädja fans av Marvel-universumet. Karaktärerna är avbildade med livliga färger och imponerande detaljer som ger dem liv. Den högkvalitativa canvasduken är tryckt på specialdesignat papper för maximal hållbarhet och motståndskraft mot repor och blekning. Den hållbara och eleganta träramen fulländar utseendet och ger det här konstverket en ännu lyxigare känsla.
i ett vardagsrum, på väggen ovanför soffan, en tavla i fem delar med Marvel-hjältar uppradade och redo att slåss

En värld av hjältar!

Den här uppsättningen med 5 Marvel Superhero målningar är perfekt för alla fans av Marvel-universumet. De 5 målningarna representerar alla Marvelhjältar. Varje målning är tryckt på en högkvalitativ bomullscanvas och inramad med en hållbar träram. De ljusa och livfulla färgerna kommer garanterat att ge ditt rum en touch av stil.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar